Waar moet je op letten bij het kopen van een terrashaard?

Om tot laat op de avond buiten te kunnen zitten, kan het gebruik van een terrashaard op je terras raadzaam zijn. Een terrashaard komt niet alleen in de zomer goed van pas, maar kan ook fijn zijn voor de herfst- en lentemaanden. Zeker in de lente kun je met de combinatie van een waterig zomerzonnetje en een goede terrashaard al genieten van je tuin en terras! Wie vindt het niet fijn om na een lange werkdag even heerlijk uit te rusten op je eigen terras of balkon?

Een terrashaard zorgt niet alleen voor warmte op je terras, maar maakt de sfeer ook gezelliger. Denk bijvoorbeeld aan een open terrashaard, waar je het knisperende vuur kunt zien. Romantiek ten top!

Verschillende soorten terrashaarden

Terrashaarden worden in verschillende soorten aangeboden. Denk aan het verschil tussen een open en gesloten terrashaard. Het kopen van een terrashaard wordt op deze manier een stuk lastiger. Een van de voordelen aan een gesloten terrashaard is het feit dat je hierbij geen last zal hebben van houtresten die op je terras of gazon vallen. De houtresten kunnen voor vervelende zwarte vlekken op je stenen of brandplekken in je gazon zorgen. Iets wat je wilt voorkomen. Daarbij heb je bij een gesloten terrashaard weinig last van de wind. Deze terrashaarden werken vaak op gas, waarbij de gasfles aan de binnenzijde van de terrashaard verstopt kan worden.

Prijs van terrashaarden vergelijken

Er zijn steeds meer webwinkels die terrashaarden aanbieden aan consumenten. Het kan verstandig zijn om nu alvast de outlet van deze tuinwinkels in de gaten te houden. Zo ben je verzekerd van een lage prijs als je een terrashaard aan wilt schaffen voor je eigen terras of balkon. Door de stijlvolle uitstraling van de gashaarden passen deze bij vrijwel iedere tuinset die je op een terras of balkon gebruikt.